Citiem vārdiem sakot, Losandželosa ir viena no pasaules radošākajām pilsētām. Šajā pilsētā atradīsiet muzejus un jaunas galerijas, kurām piemīt eksperimentāls raksturs - kas tāds, kas pietrūkst daudzām citām kultūras galvaspilsētām. Šeit uzturas daudzi no valstī labākajiem šefpavāriem, kā arī radoša modes un dizaina kopiena, kas rada inovatīvu arhitektūru, apģērbus un grafikas darbus.

Pusi dienas brauciena attālumā no pilsētas varēsiet lieliski atpūsties vietā ar nosaukumu Big Bear; tāpat varat apmeklēt Santa Ynez Valley vīna dārzus pie Santa Barbaras (Santa Barbara), vai arī meklēt piedzīvojumus pārgājienā pa High Mojave tuksnesi pie Palmspringsas (Palm Springs).

Lai gan iesācējiem varētu šķist, ka pa Losandželosu ir grūti pārvietoties, un iesācējam šeit esošie 10 un 12 joslu lielceļi izskatīsies patiešām šausminoši, tad redzēsiet, ka, līdzko būsiet izbraukuši automaģistrāles ar lēno satiksmi, varēsiet veikt garas distances itin īsā laika posmā.
 

Kad doties?

Losandželosa ir piemērota atpūtai jebkurā gada laikā. Janvāris un februāris ir lietainākie mēneši, tāpēc neaizmirstiet lietussargus vai apģērbu, kas aizsargās no salīšanas; ziemas vakaros temperatūras var būtiski pazemināties, bet tik un tā dienas daļu varēsiet pavadīt, valkājot T-kreklu. Pie pludmalēm parasti ir nedaudz vēsāka gaisa temperatūra un no maija līdz jūnijam var gadīties, ka no rītiem šajās teritorijās ir pelēka migla.

Nokļūšana

Pārsēšanās: ierodoties Los Angeles International Airport LAX, lielākā daļa cilvēku dodas iznomāt automašīnu, ko izmantot visu uzturēšanās laiku.

Taksometrs no Losandželosas uz Santamoniku (Santa Monica) izmaksās $35, un brauciena ilgums būs aptuveni 20 minūtes, atkarībā no satiksmes blīvuma. Taksometrs no LAX uz Holivudu (Hollywood) maksās $50, un brauciena ilgums būs aptuveni 45 minūtes. 

Pārvietošanās

Autobusi un vilcieni: tikai retais iedomāsies izmantot Losandželosas autobusu vai metro pakalpojumus, tomēr būsiet pārsteigti atklāt, ka atsevišķās vietās tie ir patiešām ātri un ērti. Izmantojiet izcilo LA Metro Trip Planner, lai noskaidrotu, kuras autobusu un/vai metro kombinācijas ļaus nokļūt nepieciešamajā galamērķī visātrāk.

Automašīnu noma: LAX pieejamas gandrīz 40 automašīnu nomas kompānijas.

No Los Andželosas iespējams saplānot fantastiski skaistu ceļojumu pa Kalifornijas, Arizonas, Jūtas un Nevadas štatu Nacionālajiem Dabas parkiem. 

Varam palīdzēt Jums ar ASV rietumu štatu ceļojuma plānošanu, aviobiļešu, naktsmītņu un auto nomas rezervācijām!